مقالات

جمعیت‌ شناسی کودکان اوتیسم در حال تغییر است

جمعیت‌ شناسی کودکان اوتیسم; بر اساس تجزیه‌، و تحلیل جدیدی که، منتشر شد توسط مرکز کنترل، و پیشگیری از بیماری‌های ایالات متحده، با همکاری دانشمندان در سراسر کشور، از جمله در مؤسسه سلامت روآن‌ هانتسمن، از هر 40 کودک ۸ساله یوتا، یک کودک دارای اختلال طیف اوتیسم، شناسایی شد. گزارش‌های قبلی، به طور مداوم نشان می‌داد، که کودکان سفیدپوست، بالاترین میزان اوتیسم را دارند. امّا برای اولین‌بار، تجزیه‌وتحلیل جدید نشان داد، که در میان کودکان در این گروه سنی، این میزان، در کودکان سفیدپوست، و کودکانی از جمله اسپانیایی‌ها، و ساکنان جزایر اقیانوس آرام، برابر است.

مطلب پیشنهادی: مشکلات جامعه اوتیسم; دشواری‌های زندگی افراد اتیسم در جامعه

جمعیت‌ شناسی کودکان اوتیسم

همچنین، تحقیقات جدید گزارش می‌کنند که، اوتیسم در کودکان خانواده‌های کم‌ درآمد، نسبت به کودکان خانواده‌های با درآمد بالاتر، شیوع بیشتری داشت، که نسبت به سال‌های قبل، تغییر کرد. آماندا باکیان، دکترای روانپزشکی، استادیار روانپزشکی، می‌گوید: “آمارها نشان می‌دهند، که به دلیل پیشرفت‌ها، خانواده‌هایی که از امکانات محروم هستند، می‌توانند راحت‌تر از گذشته، دارای دسترسی به خدمات تشخیصی باشند، که در شناسایی زودهنگام اختلال اوتیسم، و در کاهش علائم اوتیسم، بسیار اهمیت دارد. علاوه بر این، پیشرفت‌هایی در دسترسی به خدمات، در سراسر جمعیت اوتیسم، ایجاد شد.

سال‌ها متعجب بودیم، که آیا شیوع بالاتری که در کودکان سفیدپوست دیدیم، به دلیل یک پدیده بیولوژیکی است، یا خیر. گزارش جدید، همراه با شواهد دیگر، نشان می‌دهد، که اوتیسم در همه گروه‌های کودکان رایج است. این گزارش، جزئیات بیشتری را نشان می‌دهد، از جمله اطلاعاتی که نشان می‌دهد، اوتیسم در کودکان خردسال، کمتر شناسایی می‌شود.

 موفقیت‌ها و چالش‌های پیش رو تشخیص اوتیسم در اوایل دوران کودکی

این مطالعه گزارش می‌دهد، که در سال 2020، شیوع اوتیسم، در میان کودکان اسپانیایی تباری که شناسایی شدند، در مقایسه با سال‌های گذشته افزایش یافت، و اکنون از نرخ کودکان سفیدپوست، فراتر رفت. احتمال اینکه کودکان ۴ساله، در سن 48 ماهگی، بیشتر از کودکان 8 ساله، در این سنین تشخیص اوتیسم دریافت کنند، بسیار بیشتر است. آمارها نشان می دهد، که اوتیسم در کودکان خردسال، کمتر شناسایی می‌شود، که تا حدی به دلیل همه گیری COVID-19 است. پس از شروع همه‌گیری COVID-19، در مارس 2020، میزان شناسایی کودکان مبتلا به اوتیسم، کاهش یافت.

 

 

تشخیص زودهنگام کلیدی است

باکیان و بیلدر، در این مطالعه اعلام می‌کنند که، “تشخیص و درمان زودهنگام اوتیسم، توانایی کودکان را برای یادگیری، تعامل با دیگران، و توسعه استقلال، بهینه می‌کند.” در این راستا، از مراکز کنترل، و پیشگیری از بیماری، به مدت چهار سال دیگر، درخواست نظارت جدی، و بیشتر بر غربالگری اختلال طیف اوتیسم، را دارد.

 

میزان شیوع اوتیسم در جهان چقدر است؟

نگاهی به گزارش‌های رسمی‌کشورهای جهان، نشان می‌دهد، که طبق این گزارش‌ها، اوتیسم از سال ۱۹۹۶ میلادی، تا ۲۰۰۷ میلادی، به طور قابل‌توجهی در ایالات متحده، افزایش‌یافت. بر طبق آخرین گزارش مرکز کنترل، و پیشگیری از بیماری ایالات متحده آمریکا، در سال ۲۰۲۳ در این کشور، از هر ۳۶ نفر ۱ نفر، تشخیص اوتیسم می‌گیرد. طبق گزارش سازمان جهانی بهداشت، در ۳۰ مارس ۲۰۲۲، از هر ۱۰۰ کودک، نزدیک به ۱ کودک، مبتلا به اوتیسم شناسایی می‌شود. تعداد افراد مبتلا به این اختلال، از دهه ۱۹۹۰ میلادی، به طور قابل‌توجهی افزایش‌یافت، که ممکن است تا حدی، به دلیل افزایش شناخت بیشتر از این اختلال، باشد.

درحالی‌که به نظر می‌رسد، نرخ اختلال طیف اوتیسم، در بین فرهنگ‌ها ثابت باشد، امّا بر اساس جنسیت، بسیار متفاوت است. به‌طوری‌که پسران، بسیار بیشتر از دختران اوتیسم، شناسایی می‌شوند. (در سن هشت‌سالگی، از هر ۷۰ پسر، ۱ نفر اوتیسم، و در دختران، ۱ نفر از هر ۳۱۵ دختر، اوتیسم بودند).

احتمال تشخیص دختران، به اختلالات شناختی، که ممکن است همراه با اوتیسم باشد، بیشتر است. در نتیجه اشکال کمتر شایع، و شدید اختلال طیف اوتیسم، احتمالاً در دختران و زنان، نادیده گرفته می‌شود. تفاوت‌های میزان شیوع، ممکن است نتیجه تفاوت‌های جنسیتی، در بیان علائم بالینی نیز، باشد. به‌طوری‌که زنان، و دختران مبتلا به اوتیسم، رفتارهای غیرمعمول کمتری، از خود نشان می‌دهند، و بنابراین احتمال کمتری، برای دریافت تشخیص، به اختلال طیف اوتیسم دارند.

صدای اوتیسم می‌کوشد تا با ارائه کاملترین خدمات توانبخشی و آموزشی، مطابق با نیازهای هر کودک، زندگی شادتری برای کودکان دارای اختلال اوتیسم فراهم نماید. والد محترم، اگر نیاز به دریافت اطلاعات بیشتر درباره ی اوتیسم و یا نیاز به هرگونه آموزش برای نحوه ی برقراری ارتباط با کودک اوتیسم خود دارید، می‌توانید از طریق شماره تلفن‌های ۰۲۱۸۸۶۱۶۹۳۱ و ۰۲۱۸۸۶۱۶۹۳۲ ، با ما در ارتباط باشید.

adminnew2

Recent Posts

دوست یابی در کودکان اوتیسم; پنج گام برای کمک به فرزند دارای اختلال اوتیسم برای دوستیابی

دوست یابی در کودکان اوتیسم، و با نیازهای ویژه، می‌تواند یک فرایند پرچالش‌ باشد. این…

7 روز ago

شناخت اعضای بدن در کودکان اوتیسم; چالش های آگاهی از بدن

شناخت اعضای بدن در کودکان اوتیسم; یکی از چالش‌های عمده کودکان دارای طیف اوتیسم که…

2 روز ago

بررسی تاثیر ریسپریدون در درمان اوتیسم

پس از دریافت تشخیص اوتیسم، انواع شیوه‌های درمانی برای کنترل این اختلال به فرد و…

1 هفته ago

تفاوت کاردرمانی و فیزیوتراپی چیست؟

تفاوت کاردرمانی و فیزیوتراپی چیست؟ فیزیوتراپی و کاردرمانی دو نوع مراقبت توانبخشی هستند. هدف مراقبت‌های…

2 هفته ago

هزینه های سرسام آور درمانی افراد اوتیسم

هزینه‌های درمانی اوتیسم شامل کاردرمانی، گفتاردرمانی و رفتاردرمانی، بار سنگینی روی خانواده‌ها می‌گذارد. برای خدمات…

3 هفته ago

چگونگی برقراری ارتباط با کودکان اوتیسم

چگونگی برقراری ارتباط با کودکان اوتیسم; برقراری ارتباط با کودکان اوتیسم، برای اعضاء خانواده و…

3 هفته ago